BEN BO! AMB EL MEDI AMBIENT – RESIDUS 0

A Ben Bo! no fa gaire vam obrir els ulls i vam veure que, a part de cuinar cada dia amb aliments frescos i de Km.0, havíem de repensar el nostre negoci en clau de sostenibilitat. Tant per l’impacte global al medi ambient com per coherència personal.

La contaminació del plàstic s’ha convertit en un dels problemes mediambientals més preocupants, ja que l’increment de la producció d’aquests productes ha arribat a superar la capacitat del món de fer-se càrrec d’ells.

Les bosses de plàstic, per exemple, tenen una vida útil de minuts a hores, però persisteixen en el medi ambient durant centenars d’anys, s’estima que poden arribar a tardar al menys 400 anys en descomposar-se. Trobar una bossa de plàstic flotant al mar és quelcom tan habitual de veure que sembla haver-se convertit en banal, i lamentablement aquest fet resulta la ínfima part visible del problema.

Cartell Botiga

Per tot això, des de Ben Bo! volem contribuir en tot lo possible a la reducció d’aquest tipus de plàstics. Com ho fem?

  • Reciclem: No podem fer desaparèixer el plàstic que ja hem comprat, però sí que podem reciclar-lo per tal de que aquest mateix sigui reutilitzat amb d’altres fins i evitar així la producció de nou plàstic.
  • Comprem productes sense plàstic: Fem la compra cada dia al mercat, on el producte es ven a granel i en mà, a més a més de que es tracta de productes de proximitat i de temporada, que li donen un valor afegit a la seva qualitat.
  • Hem subtituït les bosses de plàstic tradicionals per bosses biodegradables: Des de ja fa uns mesos utilizem bosses ecològiques 100%, biodegradables.
  • A més a més, hem fet bosses de tela a disposició dels nostres clients:

Des de Ben Bo! volem recordar la importància d’estar conscienciats amb l’impacte que tenen els nostres actes al planeta i us convidem a integrar al vostre dia a dia costum que, encara que semblin insignificants, ajuden a contribuir en la cura del nostre medi ambient i de forma proporcional a la nostra salut.

Campanya dia mundial sense plàstics
Tagged , , , , , ,